Предимства

„ВН Технолоджи“ ЕООД се развива в сферата на компютърните системи, рекламни и информационни услуги.

 Стремежът ни е към атрактивното и  иновативно представяне на рекламни и информационни материали на обществени места, чрез използването на цифровите технологии за интерактивна връзка с потребителите. В резултат на въплъщението на тази идея бяха създадени Мултимедийните информационно-рекламни конзоли /МИРК/.

НАШИТЕ ПРЕДИМСТВА:

 

  • ИЗПОЛЗВАНИ ТЕХНОЛОГИИ

  • ПОДХОДЯЩО РАЗПОЛОЖЕНИЕ

  • НИСКИ РАЗХОДИ

Предимства

ВИЗУАЛИЗАЦИЯ

ПОКАЖЕТЕ ВАШИЯ БИЗНЕС НА ЕКРАН

Голям 50 инчов екран с брилянтна картина и безупречна детайлност. Излъчваното медийно съдържание в SD, HD или FullHD резолюция, съчетано с ярки, реалистични цветове осигурява гарантирано внимание от страна на потребителите.

ИНОВАТИВНОСТ

ПОСТАВЕТЕ ВАШАТА РЕКЛАМА СРЕД ХОРАТА

В мултимедийните информационно-рекламни конзоли по уникален начин са съчетани съвременни технологии, стилен дизайн и модерен подход към предоставяне на инфромация.

Дизайнът им позволява тяхното разполагане наместа с голям човеко поток.Формата и размерите им са ергономично съобразени с особеностите на човешкото зрение.

Тези фактори като осигуряват излъчваната на дисплея картина да се усеща с видимо по-големи размери, което гарантирано привлича внимание и неосъзнато възприемане.

 

 

НАШИТЕ ОБЕКТИ МОЖЕ ДА ОТКРИЕТЕ:

Предимства
В централната част на чакалнята на ЖП Гара  Варна
Предимства
На входа на залата на „Информационно обслужване“ в сградата на Изчислителния център